δημιουργείται στη συσκευή σου

χωρίς συλλογή προσωπικών δεδομένων

χωρίς ανάλυση ή διαμοιρασμό δεδομένων

με ανοιχτό κώδικα και διαφάνεια

Στόχος στον κωδικό QR του πιστοποιητικού σας για καταγραφή.

Μη διαθέσιμος φακός

Γλώσσα

Αν αυτή η σελίδα είναι ακόμα στα Αγγλικά μετά την επιλογή μιας άλλης γλώσσας, αυτό σημαίνει ότι λείπουν μεταφράσεις για την επιλεγμένη γλώσσα σας. Βοηθήστε μας να μεταφράσουμε.

Συχνές Ερωτήσεις

Μάθε περισσότερα για την εφαρμογή, την ασφάλεια, τον τρόπο λειτουργίας κ. ά.

Δεν μπορώ να σαρώσω το πιστοποιητικό μου.

  1. Σε σημείο με καλό φωτισμό, ευθυγράμμισε τον κωδικό QR με τη ζώνη σάρωσης. Το μέγεθος του οπτικού βοηθήματος είναι το μέγεθος του κώδικα που χρειαζόμαστε. Η επιφάνεια με τον κωδικό πρέπει να είναι επίπεδη (το τσαλακωμένο χαρτί δεν θα βοηθήσει).
  2. Εάν έχεις στιγμιότυπο οθόνης ή εικόνα του κωδικού σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κουμπί "Εισαγωγή εικόνας".
  3. Βεβαίωσου πως έχεις την ευρωπαϊκή έκδοση του πιστοποιητικού. Δες την επόμενη ερώτηση αν δεν γνωρίζεις πώς να το αποκτήσεις.
  4. Υποστηρίζουμε το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID εμβολιασμού, ανάρρωσης ή εξέτασης.
  5. Εάν δεν σε βοήθησαν τα παραπάνω, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας ή να ανοίξεις ένα αίτημα υποστήριξης.

Τι κάνει αυτή η εφαρμογή;

Αυτή η διαδικτυακή εφαρμογή σαρώνει το ψηφιακό πιστοποιητικό COVID της ΕΕ σας (εμβόλιο, δοκιμή ή θεραπεία) και παράγει ένα βιβλίο πρόσβασης από αυτό. Στη συνέχεια, μπορείτε να το εισάγετε στο πορτοφόλι του iPhone σας, ή αν είστε χρήστης Android, εισάγετε το σε μια εφαρμογή που το υποστηρίζει.

Μπορώ να αποθηκεύσω το πιστοποιητικό σε κινητό Android;

Ναι! Μπορείς να αποθηκεύσεις το αρχείο .pkpass και να το ανοίξεις με εφαρμοφές που το υποστηρίζουν, όπως:

Μπορείς επίσης να αποθηκεύσεις ως στιγμιότυπο οθόνης την προεπισκόπηση του πιστοποιητικού που εμφανίζεται πριν το κατεβάσεις. Περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες που εμφανίζονται στο εξώφυλλο του έντυπου πιστοποιητικού.

Πώς μπορώ να αποκτήσω το Ευρωπαϊκό  Ψηφιακό Πιστοποιητικό COVID;

Στο Βέλγιο, μπορείτε να κατεβάσετε το πιστοποιητικό σας από (Γαλλικά), Mijngezondheid.be (Dutch) ή Meinegesundheit.be (Γερμανικά).

Στην Ελλάδα, μπορείτε να κατεβάσετε το πιστοποιητικό σας από Gov.gr ή από myKEPlive.
Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει το Πιστοποιητικό ΕΕ.

Πώς λειτουργεί;

Κατά τη σάρωση του κωδικού, διαβάζουμε τα δεδομένα και δημιουργούμε το ψηφιακό πάσο που θα προστεθεί στην εφαρμογή Wallet. Στέλνουμε έλεγχο αθροίσματος της ψηφιακής υπογραφής στον server μας, χωρίς να στείλουμε τα δεδομένα σου. Η συσκευή σου παράγει το τελικό αρχείο και σου επιτρέπει να το αποθηκεύσεις.

Είναι ασφαλής;

Καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια ώστε να κάνουμε την εφαρμογή όσο το δυνατόν πιο ασφαλή. Τα προσωπικά δεδομένα σου παραμένουν στο τηλέφωνό σου. Η Apple απαιτεί ψηφιακή υπογραφή ώστε να ανοίξει το ψηφιακό πάσο. Για τον λόγο αυτό στέλνουμε έλεγχο αθροίσματος με την ψηφιακή υπογραφή σου στον server μας, χωρίς καμία σύνδεση με το αρχικό περιεχόμενο. Το τελευταίο βήμα λαμβάνει χώρα στη συσκευή σου: βλέπεις τις πληροφορίες προτού αποθηκεύσεις το αρχείο. Δεν παρακολουθούμε κανέναν, δεν συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες και δεν χρησιμοποιούμε cookies.

Λίγα λόγια για τους δημιουργούς του covid19passbook

Η εφαρμογή αυτή είναι μια πρωτότυπη ιδέα του Thibault Milan (@thibaultmilan στο Twitter), την οποία και υλοποίησε με τη βοήθεια των Alain Vagner, Guillaume Rischard και σύμβουλο τον @alrouen.

Το νέο design (Τέλη Ιουλίου 2021) δημιουργήθηκε από τη Laurence Vagner.
ενώ oi βελτιώσεις στην προσβασιμότητα και τη CSS πραγματοποιήθηκαν από τον Geoffrey Crofte.

H έκδοση αυτή δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το doctoranytime, με σκοπό να δώσει στους χρήστες του τη δυνατότητα να έχουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού στο Wallet του κινητού τους, εντελώς δωρεάν!

Μπορείς να δεις την πλήρη λίστα των συντελεστών στη σελίδα μας στο Github.

Μπορείς επίσης να επισκεφτείς το doctoranytime από τα ακόλουθα links: